dilluns, 28 de març del 2011

Atento Lleida acomiada un delegat de la CGT

El passat dia 26 març 2011 li va ser notificat l’acomiadament a través d’un Telègraf, tot i que la notificació es fa ara el contingut és peculiar ja que en ella l’acomiadament es fa efectiu des del dia 7 de març, 23 dies després es recorden de notificar-ho.

Cal destacar que Atento va obrir la seva plataforma a Lleida l’any 2006, des de tal data ha vingut menyspreant de manera reiterada els drets dels seus treballadors / es, però fa uns 7 mesos un grup de companys / es van decidir unir-se a la CGT, fet que pel que sembla a l’empresa no els va agradar, des de la creació de la Secció Sindical de la CGT, s’han interposat més de 20 denúncies en Inspecció de Treball, a més de diversos Judicis per acomiadaments improcedents on la nostra secció sindical ha aconseguit demostrar que Atento no respecta els drets dels treballadors / es i per la qual cosa ha estat condemnada l’Empresa a pagar quantioses quantitats econòmiques.

El nostre company Juan Manuel ha estat un plat de mal gust per a aquesta empresa sense escrúpols, el no s’ha callat i per això l’han perseguit constantment, ell ha denunciat i per això l’han acomiadat.

Però la CGT no callarà, des de la nostra Secció Sindical se li declara un conflicte permanent a Atento fins que el nostre company sigui readmès i es paralitzi l’assetjament que la CGT està patint a Atento.

Us demanem que us mantingueu informats / es i participeu en els pròxims actes que es convocaran per la readmissió del company Juan Manuel Sales a través de la pàgina web de la secció sindical.