dijous, 29 de setembre del 2011

Els CJC organitzen una brigada de solidaritat amb la RPD de Corea

S'engega des d'aquest moment el treball per realitzar nostra I Brigada de Solidaritat amb la RPDC.

Aquesta és la primera vegada que els CJC organitzem una brigada de solidaritat amb Corea, sent la nostra primera experiència esperem sortir molt satisfets i satisfetes d'ella. La realització d'aquesta I Brigada serà per a nosaltres un èxit polític, ja que és un dels nostres objectius marcats com a organització que treballa el internacionalisme proletari i la solidaritat.


La nostra I Brigada està pensada per dur-la a terme a l'estiu del proper any, coincidint amb el 64 Aniversari de la constitució de la República Popular Coreana.


Que millor manera per poder defensar un país que estar dins d'ell i tractar amb la seva gent sense embuts i amb transparència, i això és el que farem els CJC visitant Corea, extrapolar la seva visió del seu projecte revolucionari, de la seva lluita antiimperialista, i del seu heroic poble.


Com sabem, no hi ha país socialista que no sofreixi atacs mediàtics, Corea porta sofrint-los des de fa més de 64 anys, atacs que desprestigien el seu treball i el seu suport popular del seu projecte revolucionari, igual que amb Cuba els CJC davant aquests atacs ens posicionem en la seva defensa, en defensa d'un poble lliure que recolza i construeix el seu futur.


Els futurs i futures Brigadistes visitaran tot tipus de monuments, museus, avingudes, viles esportives, parcs, temples, centres educatius, etc. a més reunir-se amb la Lliga Juvenil.


Al retorn de Corea els i les brigadistes ens portaran fotos i videos que intentarem posar a la disposició de tots i totes, ara a començar amb el compte enrere.


VISCA COREA SOCIALISTA!

Comissió Antiimperialisme de CJC