dilluns, 19 de març del 2012

Acte de renovació del compromís revolucionari

El passat dissabte 17 de març el Partit Comunista del Poble de Catalunya (PCPC) va realitzar l´acte de renovació del compromís comunista a Santa Coloma de Gramenet. L´acte va estar presentat per Miguel Guerrero, Secretari General del PCPC que va destacar la importància d´aquest esdeveniment a pocs dies de la Vaga General del 29 de març. En aquest sentit la militància comunista estarà entregada per tal que aquesta jornada de lluita sigui un èxit. La Reforma Laboral que es preten imposar és una de les agressions més contundents de l´oligarquia i dels partits del sistema contra el conjunt de la classe obrera. 

En aquest sentit, les i els comunistes del PCPC, llencem un missatge contundent i de denúncia contra el reformisme polític i sindical que preten seguir enganyant a les treballadors i treballadores dient que és possible humanitzar el capitalisme. Davant l´actual crisi estructural del capitalisme el que queda clar és que aquest sistema no té cap sortida digna per a la nostra classe, doncs aquest sols ens ofereix més atur, més precarietat i més explotació. En aquest sentit el PCPC proposem el socialisme com a única opció vàlida per a la classe obrera. Un cop passada la Vaga General seguirem treballant per a que se´n convoqui una altra i paral.lelament farem una campanya per la sortida de la Unió Europea, l´Euro i l´OTAN. La dictadura del capital s´esforça dia a dia per tal de que aquests organismes imperialistes s´endureixin més contra els drets dels pobles i dels treballadors. Trencar amb aquests organismes és trencar amb les cadenes del sistema.


En el torn d´intervencions es va fer esment de la validesa dels principis del marxisme-leninisme i de la necessitat de recuperar la consciència de classe ara que ja el capitalisme s´ha tret la careta del tot destruint els pocs drets que quedaven fins ara. Tanmateix es va destacar l´important creixement dels CJC/Joves Comunistes del Poble Català, que fa poques setmanes van fer igualment l´acte d´entrega de carnets. L´any vinent el PCPC farà el seu 1r Congrés, després del qual alguns d´aquests joves quadres passaran al partit.
El camarada Ventura Ramos, membre del Comitè Executiu del PCPC va fer entrega dels carnets als nous militants i de la necessitat de que aquest s´incorporin a la tasca militant per enfortir els diversos fronts del partit.

VAGA GENERAL CONTRA LA DICTADURA DEL CAPITAL!

PEL FRONT OBRER I POPULAR !
VISCA EL MARXISME-LENINISME !

Santa Coloma de Gramenet a 19 de març de 2012