dilluns, 12 de març del 2012

Milers de persones tornen a sortir al carrer contra la reforma laboral

Després de l'èxit aclaparador de les manifestacions del 19 de febrer i amb la convocatòria de la vaga general anunciada pel 29 de març, els sindicats majoritaris han tornat a organitzar mobilitzacions a les principals ciutats catalanes. 

Tot i que les mobilitzacions han tingut un seguiment notablement menor que el 19 de febrer, l'assistència era molt destacable i els crits a favor de la vaga general es podien sentir molt més clarament que al 19 de febrer.

Una vegada més, el Partit Comunista del Poble de Catalunya i els CJC/JCPC hem estat a la manifestació, no només per a exigir la retirada immediata de la reforma laboral, sinó també la sortida de la Unió Europea, l'OTAN i l'euro i per fer una crida a la lluita pel socialisme, tot clamant a favor de la vaga general. El bloc comunista s'ha destacat per la seva disciplina i combativitat, no deixant d'entonar consignes ni un sol instant.

Des d'ara fins el 29 de març, cal treballar per a que la Vaga General sigui un èxit aclaparador, considerant-la no pas com un fet finalista sinó com un pas fonamental en el procès d'acumulació de forces i mobilització sostinguda començat el 29 de setembre del 2010.