dissabte, 10 de març del 2012

Contra la reforma laboral i el pacte social: VAGA GENERAL!

En el marc de la crisi estructural del capitalisme, la burgesia i els seus governs han llançat una ofensiva brutal contra els drets i condicions de vida de la classe treballadora i els sectors populars.

És clar que el programa a desenvolupar pel nou govern, continuació del que ja havia posat en marxa l'anterior, consta principalment de crear les condicions que permetin sortir de la crisi als capitalistes sobre la misèria de la classe treballadora. Cap altra explicació cal a permetre que la gran banca robi centenars de milers d'habitatges, que es congelin els salaris i les pensions, que es redueixin els nostres drets en sanitat i educació, que es dispari la carestia de vida, que es pugin els impostos que més graven a les rendes del treball, o que s'arribi a donar una estocada mortal als drets laborals amb l'última reforma laboral, permetent l'acomiadament lliure i els desvinculacions de les condicions de treball i salarials en els convenis col·lectius que passen a ser paper mullat.

Però contra aquesta situació d'agressivitat sense límit, la classe treballadora no podem quedar com a espectadors en un banquet de voltors on som el menjar. Per això felicitem les diferents convocatòries de Vaga General per al dia 29 de març. Però alertem també que la batalla serà llarga i que no n'hi haurà prou una vaga per fer retrocedir la set de beneficis dels carronyers. I que només de l'acumulació de forces en la lluita i de la unitat del conjunt de la classe obrera podrà venir una sortida que superi les veritables causes d'una crisi que prové de les mateixes entranyes del sistema d'explotació capitalista.

Per això, des del PCPC fem una crida a tota la classe treballadora, en actiu o en atur, a fer de la Vaga General i de les manifestacions del 29 de març elements d'acumulació de força i de ruptura amb la barbàrie capitalista. Organitzant en Comitès per a la Unitat Obrera. I sent conscients a més que no podem seguir pensant, ni confiant, en què un pacte social a posteriori podrà solucionar els nostres problemes com a classe, com així ho demostren les tres dècades de retrocessos rubricats a força de signatures de pactes socials. 

Davant el nostre enemic de classe, ni pacte ni rendició!

Pel Socialisme i el Comunisme!

TOT PER A LA CLASSE OBRERA!