dijous, 17 de maig del 2012

'Tinta Roja' nº 18, òrgan d'expressió dels CJC

En aquests mesos de primavera, juntament amb els els treballadors i treballadores que van sortir al carrer en forma de vaga general, va tornar amb renovades forces el 'Tinta Roja', òrgan d'expressió dels CJC. Amb aquest nou número, el nostre òrgan afronta un canvi important, creixent no solament en grandària i nombre de fulles, sinó també en desenvolupament polític. Tot amb l'objectiu d'adequar la seva proposta a les necessitats actuals de la lluita de classes, de portar el missatge de la joventut comunista al si de la joventut obrera i treballadora.

Aquesta nova etapa de la publicació és també el reflex del creixent entusiasme i compromís dels CJC, en les seves fulles queda imprès el nostre projecte, un projecte que ja no té volta enrere i que és el de la Revolució Socialista.

El nou 'Tinta Roja' ja està als carrers, ha recorregut les manifestacions d'aquesta primavera, molts treballadors i estudiants ho tenen a les seves mans. No obstant això, com no hi ha suficients per a tots, t'oferim la possibilitat d'accedir a tots els seus continguts descarregant-ho des de la nostra web.

Esperem que us agradi! A llegir i a lluitar!

Prem AQUI per descarregar.