divendres, 9 de novembre del 2012

Crònica de la xerrada: Com s'organitza una revolució?

Tal i com estava anunciat, la xerrada es va celebrar el dia 3 de Novembre al Casal de Joves de Gràcia ‘La Fontanta’. L’assistència d'uns 50 joves, la majoria aliena a la vida interna de l’organització, demostra que cada cop les nostres activitats, les nostres propostes interessen cada cop més a la joventut. 

I es que el Capitalisme està en descomposició i cada cop són més i més els fills de la classe obrera i les capes populars que busquen sortides fora d’un sistema que els condemna indefectiblement a la misèria segura.

A la xerrada es va explicar amb un gran angular el perquè els comunistes actuen políticament com actuen, quins són els nostres mètodes u eines, com encarem cada lluita, què és per nosaltres una victòria i què no, quin és el nostre objectiu...

Més enllà de parlar d’explicar diverses formes de lluita que els comunistes i altres persones han utilitzat històricament per enfrontar-se amb la injustícia (que també), la xerrada va girar en torn al contingut polític d’aquestes lluites que, en últim terme, ens ajudava a triar quina era més efectiva per aconseguir allò que volem una societat més justa, pel poble obrer que anomenem Socialisme: El regne de la classe obrera on la classe obrera decideix democràticament què produeix, quan produeix, com produeix i per a qui produeix.

Per això lluitem els comunistes, aquesta és la nostre proposta i el nostre mètode, i així ho vàrem fer saber als joves que ens van venir a escoltar als quals convidem a participar als següents actes externs que farem.