divendres, 9 de novembre del 2012

S’inicia una campanya electoral per escollir la corda amb la que lligar a la classe obrera

S’inicia una campanya electoral per escollir la corda amb la que lligar a la classe obrera catalana

Les eleccions autonòmiques inicien la seva campanya electoral amb un nou frau de llei per dificultar i impedir qualsevol expressió de dissidència al capitalisme. Si ja, a les darreres eleccions estatals, la tupinada contra el PCPC ens va deixar fora de les eleccions, tot i presentar un 20% més de signatures i demostrar la no comptabilització premeditada de centenars de signatures. Enguany, el govern autonòmic torna a exigir la presentació de milers d’avals de forma irregular, i tal i com manifesta la darrera sentència judicial a Girona de forma il·legal.

El PCPC, al conèixer com, fora del termini marcat per la llei electoral, el Govern de la Generalitat, amb la complicitat de la resta de forces parlamentàries, ens obligava a recollir milers d’avals en terminis inferiors als marcats per la llei, vàrem decidir no tornar a caure en la mateixa trampa que el 2.011, presentar els nostres candidats i candidates, i davant la prohibició, demanar el vot nul.

Tot l’engranatge jurídic de la burgesia s’ha posat en marxa per legitimar aquesta mesura, i davant sentències dissonants, com la de Girona, seguir amb la il·legalitat de facto. Els i les comunistes mai hem cregut que la formalitat democràtica burgesa ens permeti conquerir el socialisme, la nostra presència a les eleccions és una oportunitat per ocupar un espai, és una ocasió més per difondre i exposar la proposta comunista i les eleccions ens serveixen de termòmetre social, res més.

L’experiència de les eleccions estatals i l’experiència d’aquestes autonòmiques resulten un aprenentatge valuós per al Partit Comunista, i ens situa en millor disposició per a futures convocatòries.

Avui el conjunt de l’organització està preparant la presència comunista a la vaga general del 14N, les accions demanant el vot nul a la classe obrera i la campanya agitativa contra l’euro, la Unió Europea i l’OTAN.

Als i les comunistes del PCPC ens omple de satisfacció veure com la burgesia, per garantir el seu poder necessita eliminar les formalitats democràtiques, ens encanta veure com per evitar la presència comunista han de recórrer al frau i a la trampa, ens anima veure com als nostres barris les brigades de neteja intenten esborrar els símbols comunistes i les consignes i crides a la vaga general, i com al matí següent les parets tornen a aparèixer amb consignes com “Ni retallades, ni capitalisme! Vaga General!”

El Partit i la Joventut Comunista a Catalunya s’enforteix i creix, als barris i a les comarques, als centres de treball i d’estudi. Per més que ens intentin invisibilitzar, la nostra presència cada dia és més forta.

El 14N, els i les comunistes diem, ni retallades ni capitalisme! Vaga General!
El 25N, els i les comunistes demanem a la classe obrera el vot nul! Cap papereta pel capitalisme!

Comitè Executiu del PCPC
Barcelona 8 de novembre de 2.012