divendres, 9 de novembre del 2012

Solidaritat amb la vaga de fam a Telefònica

Solidaritat amb la vaga de fam a Telefònica per la readmissió del company Marcos

El Partit Comunista del Poble de Catalunya manifesta el seu suport i solidaritat amb la vaga de fam que duen a terme companys dels sindicats de classe de Telefònica, Co.bas i En Construcció, en lluita per la readmissió del company Marcos, acomiadat per la seva activitat sindical en defensa dels drets del conjunt de treballadors i treballadores de Telefónica.

Telefònica, un dels més grans monopolis de l’imperialisme espanyol i de la Unió Europea, aplica com a norma la repressió sindical. Aquesta multinacional, puntera en l’expansió imperialista dels capitals espanyols, és l’exemple de com una empresa pública privatitzada es converteix en un niu de lladres, un instrument per pagar favors polítics i per enriquir una monarquia corrupte i parasitària.
 
La història del company Marcos, com la de molts altres sindicalistes represaliats a Telefònica, és l’exemple de com un sindicalisme combatiu i classista és capaç d’atemorir a un gegant com Telefònica. Aquesta por és la que obliga a la multinacional a acomiadar el company amb l’excusa d’estar malalt.

És per la por a la classe obrera, i és per la necessitat de la burgesia d’assegurar-se el seus beneficis i privilegis, que l’estat promulga lleis com la darrera contrareforma laboral, que entre altres agressions als treballadors i treballadores, els permet acomiadar-nos per estar malalts o en definitiva, no ser prou productius.

Companys en vaga de fam, aquesta dura acció de lluita en solidaritat amb un company acomiadat, és exemple de lluita i de coherència classista.

La unitat de la classe obrera en defensa dels seus interessos és l’arma més poderosa al nostre abast. L’únic camí és la lluita.

Readmissió Marcos Armenteros!
Solidaritat amb els companys en vaga de fam!
Ni retallades ni capitalisme! El 14N Vaga General!

Comitè Executiu del PCPC

Barcelona 7 de novembre de 2.012