dilluns, 22 de novembre del 2010

ACTE POLÍTIC A LLEIDA

Aquest matí dia 21 de Novembre s´ha desenvolupat al Casal Republicà Cargol Roig de Lleida l´acte polític del Partit Comunista del Poble de Catalunya. Han intervingut Miguel Guerrero, Secretari General del PCPC; Rodrigo Moreno, ex-combatent republicà i militant del PCPC; Toni Yus, portaveu de Lleida Treballadora i 2n de la llista pel PCPC a Ponent i Sisco García, cap de llista del PCPC a Ponent. Les diverses intervencions han insistit en la denúncia de les politiques antisocials del govern Tripartit i en la reafirmació dels principis del marxisme-leninisme.

El lema de la campanya electoral del PCPC: QUE NO TRAFIQUIN AMB EL TEU VOT. VOTA COMUNISTA. VOTA PCPC., preten denunciar als partits del sistema que es comprometen en els comicis electorals a resoldre els problemes bàsics de la ciutadania però que en realitat no tenen cap voluntat de complir cap promesa que signifiqui la dignificació de la situació de les classes populars. El PCPC aprofita aquestes eleccions per donar a conèixer el programa de confrontació al sistema capitalista i per denunciar la situació de crisi ha suposat l´existència de 600 mil aturats i 1/2 milió de persones que pateixen fam a Catalunya (segons Càrites) i una continua agressió als interessos de la classe treballadora (retalls en les prestacions, privatitzacions). Defensem una economia socialitzada on la banca i els sectors estratègics siguin nacionalitzats. La defensa del dret a l´autodeterminació és un dels eixos fonamentals del programa del PCPC. La nostra proposta és la República Socialista de caràcter confederal (Unió de Pobles lliures i sobirans).

El PCPC més enllà de la fita electoral fa una crida a l´organització de la classe treballadora (mitjançant els Comitès per la Unitat Obrera) i a la mobilització sostinguda. Cal preparar una nova Vaga General contra la dictadura del capital.

PCPC- Ponent

Lleida a 21 de Novembre de 2010