dimecres, 26 de gener del 2011

Mobilitzacions durant la Vaga General del 27 de gener

Manifestacions centrals:

Manifestació a  Barcelona: 17.30 h. als Jardinets de Gràcia

Manifestació a Lleida: 18 h. Avinguda Catalunya/ c.Lluis Companys.

Manifestació a Tarragona: 19 h. Plaça Imperial Tarraco

Manifestació a Girona: 17.30 h. Oficina Correus Jaume I


Mobilitzacions locals:

Sabadell i Terrassa: 9,00h del matí es faràn concentracions i cercaviles pels carrers de les dues ciutats per cridar a que la gent es sumi a la Vaga General, repartint el material de la campanya contra les retallades de les pensions. Convoca "Sabadell contra les retallades i pels drets socials" i "Assemblea Popular de Terrassa"

Lleida: 13,00 bicicletada "Aturem la retallada de les pensions" davant del Rectorat de la UdL. A les 14h llangonissada popular i I a la tarda, hi ha convocada una manifestació a les 18h a l'Avinguda Catalunya.

Barcelona: Concentració a les 8:30 hores al Departament de Medi Ambient de l'Ajuntament de Barcelona, al carrer Torrent de l'Olla, 218-220 (CGT Parcs i Jardins). A l'hora de confluir tots es fixa com a punt de trobada St.Jaume a les 12:30 (o a la parada de Jaume I).

Tarragona: A les 10 h., punt de trobada al local de la CGT.

Vilanova i la Geltrú:  Plaça de la Verge de les Deu, 12h. Concentració. Convoca CGT i "Assemblea pels Drets Socials del Garraf".

Manresa: 11,30h Concentració davant la seu de la Seguretat Social (C/ Sant Fruitós , 1-3. Vora Carrer del Bruc i prop de Carrer Barcelona)


Informació:

Per estar informats durant la Vaga General podeu accedir a la pàgina de l'Agència d'Informació 29-S, que torna a estar activa desde fa uns dies.