dilluns, 7 de novembre del 2011

Presentada demanda contra el cens de Barcelona

Presentada demanda contra el cens de Barcelona pels errors, inexactituds i omissions que conté respecte a la certificació emesa sobre els avals presentats pel PCPC.

Aquesta certificació ha impedit la proclamació de les nostres candidatures al Congrés i al Senat. Al marge de qual sigui el resultat judicial, no s'impedirà la participació del Partit Comunista del Poble de Catalunya en la campanya.

A hores d'ara treballa la Fiscalia i l'Advocacia de l'Estat per buscar una excusa formal que els permeti no entrar al fons de l'assumpte. Encara que s'esforcin en desviar l'atenció sobre els nombrosos errors de transcripció (diguem-ho així) que va cometre el cens per a la desestimació de centenars d'avals, hauran de buscar moltes dreceres jurídiques per cobrir amb mantell de silenci la veritat sobre els avals que el cens va marcar amb “x”, i que ni tan sols va valorar ni va comptabilitzar com emesos.

A les coses pel seu nom, això és una tupinada. Queda per veure si davant la dimensió de la corruptela són capaços de reconèixer una mica del que han fet encara que sigui trobant un funcionari sobre el qual bolcar les culpes o bé en la total falta de vergonya que caracteritza al sistema capitalista en la seva fase agònica i decadent troben la manera d'ocultar tot l'assumpte. Sigui el que sigui el resultat judicial, anirem més enllà i començarem a buscar a aquests i aquestes ciutadans i ciutadanes que ens van avalar i que “han eliminat” del cens, ells i elles ens ajudessin amb la denúncia pública d'aquests fets davant la persona física que ens va avalar seguiran mantenint que no existeix?. Tot i que no ens donin la raó en els tribunals, els i les comunistes sabem que tenim la raó històrica.

TOT PER A LA CLASSE OBRERA!