dissabte, 5 de novembre del 2011

Tupinada a Barcelona! L’Estat capitalista no podrà aturar als i les comunistes!

El Partit Comunista del Poble Catalunya (PCPC), continua amb el pols judicial contra la Junta Electoral de la Província de Barcelona, que insisteix en prohibir la nostra candidatura contradient, no només la resta de Juntes Provincials, com la de Girona, que ha proclamat la candidatura del PCPC, sinó fins i tot el propi Tribunal Constitucional que recentment ha sentenciat favorablement als recursos del PCPE per les circumscripcions de Madrid i Ciudad Real.

Avui el PCPC es podrà presentar a Lleida, Girona i Tarragona, i el nostre partit germà, el PCPE, a 25 províncies més, incloses les que les Juntes Provincials en un primer moment varen intentar prohibir.

Però sembla ser que a Barcelona, la lògica i la pròpia legalitat burgesa tenen uns límits ben diferents, uns límits que arriben a l’esperpent de cometre frau electoral per aconseguir impedir la presència comunista a les eleccions. Tanta por els hi fem?

El PCPC, després de setmanes de batalla legal i diversos recursos ha aconseguit les proves materials de com, en un acte deliberat i conscient, s’han eliminat literalment desenes i desenes d’avals, no comptabilitzant-los, i altres centenars d’avals vàlids han estat desestimats de forma fraudulenta.

El PCPC continua la seva batalla legal per desemmascarar el frau, i mantenim demandes davant el jutjat Contenciós Administratiu i el Tribunal Constitucional. Però els i les comunistes, independentment de com resolguin els tribunals, estarem presents a la campanya electoral de Barcelona, i presentarem el nostre programa a la classe obrera.

En els propers dies els i les comunistes farem públiques les proves de la tupinada electoral i del frau. Aquesta batalla, que en la gran majoria de casos, com a Girona o a Madrid l’hem guanyat, encara es lliura a Barcelona.

El PCPC valora que la proposta comunista, el programa de confrontació comunista i el mètode de combat dels i les comunistes és una amenaça davant la qual, els gestors del capitalisme creuen necessari vulnerar les seves pròpies lleis, recorrent al frau, per tal d’impedir-nos presentar.

Si avui que som encara un partit modest han de recórrer al frau, als muntatges policials i a les amenaces, què faran contra nosaltres més endavant quan siguem més forts?

El PCPC té la ferma determinació de seguir endavant amb la campanya electoral, i adverteix que res ens aturarà, ni el frau, ni les prohibicions, ni la repressió ni les amenaces.

Exigim que se’ns permeti exercir el nostre dret a participar a les eleccions.

Exigim que es depurin les responsabilitats respecte el recompte fraudulent d’avals.

No podran evitar que als barris de tota Barcelona es senti el crit de TOT PER A LA CLASSE OBRERA!

No podran evitar que el programa comunista es reparteixi, es difongui i s’expliqui massivament.


Comitè Executiu del PCPC
Barcelona, 4 de novembre de 2011