dimarts, 19 de juny del 2012

[Crònica] Jornada de lluita estatal per la Vaga General


A Catalunya les cèl·lules del PCPC i els col·lectius dels CJC/JCPC de Barcelona i Santa Coloma de Gramenet es mobilitzaren els dies 14 i 15 en el marca de la jornada de lluita convocada a nivell estatal pels i les comunistes.

A Santa Coloma es repartiren més de 5.000 fulls explicant la necessitat d’una altra vaga general dins d’un marc general i ascendent de lluita contra les mesures antipopulars dels governs autonòmic i central, sota les ordres i el dictat de la UE, el BCE i el FMI. El contingut d’aquesta octaveta fou gravat en una cunya d’àudio i difosa amb megafonia instal·lada sobre un vehicle durant els dies 14 i 15.

A Barcelona la cèl·lula Salvador Guinot i els diferents col·lectius dels CJC/JCPC repartiren més de 2.000 fulls a Sant Martí, es convocà un míting a la Rambla Guipúscoa del mateix barri amb una nombrosa afluència de veïns i veïnes, interessats en els discursos i en el PCPC.

Els discursos s’emmarcaren en l’anàlisi de la crisi del sistema i en la necessitat d’articular respostes de classe, en la necessitat de confluir als CUO i en el caràcter socialista de la proposta comunista.