dijous, 10 de gener del 2013

Davant la situació a Veneçuela



Camarades, companys i companyes.
 
Des de la Comissió Antiimperialista del PCPC, davant els successos que estan succeint a Veneçuela, volem alertar al conjunt de militants del Partit i la Joventut i al conjunt de simpatitzants, sobre la delicada situació que viu el procés bolivarià.
 
L’enfermetat i el tractament del President Chàvez està sent utilitzada per les forces reaccionàries de l’oligarquia veneçolana, a les ordres de l’imperialisme nord-americà i europeu, per crear un clima de desestabilització que recorda molt als moments previs del cop d’estat del 2.002.
Tenim constància de la total unitat i lleialtat de les forces armades bolivarianes al procés, el conjunt d’organitzacions i partits del Gran Polo Patriótico, estan més cohesionades que mai entorn el procés i el lideratge de Chávez. I, sobretot, el poble veneçolà, les grans majories, la classe obrera i classes populars veneçolanes, han tancat files i defensaran les conquestes.
 
Avui hi haurà una massiva mobilització popular a Veneçuela en defensa del procés i en suport al seu President.
 
Des de l’oligarquia veneçolana, des dels mitjans de comunicació de l’imperialisme i des de les clavegueres dels blocs imperialistes, s’intenta i s’intentarà crear confusió, desestabilitzar i si poden truncar el procés. Aquests sectors ja estan intentant desabastir els supermercats per crear el caos.
 
Des de la Comissió Antiimperialista del PCPC  fem una crida al conjunt de militants i simpatitzants a estar alerta a qualsevol crida que realitzem per donar suport i defensar el procés. Avui i els propers dies seran claus i cal estar alerta.
 
Defensar Veneçuela és defensar Cuba, defensar els nostres camarades arreu d’Amèrica Llatina, molt especialment els nostres camarades colombians i el procés de diàleg que han iniciat.
 
I sobretot defensar Veneçuela és un deure dels i les comunistes que tenim l’internacionalisme proletari al nostre ADN.
 
Comissió Antiimperialista
10 de gener de 2.013