divendres, 6 de juliol del 2012

Crònica de la primera xerrada de l'Escola d'Estiu Comunista

Crònica de la primera ponència de l'escola d'estiu d'organitzat pel colectiu de CJC/JCPC Barcelonés Sud sobre materialisme dialèctic

El col·lectiu del Barcelonès Sud dels CJC/JCPC implantat al barri de Sants on desenvolupa la seva feina militant, portant el discurs leninista a la joventut treballadora i estudiant del barri, s’ha encarregat d’organitzar la primera ponència de l’Escola d’Estiu Comunista que s’ha realitzat el dia 1 de juliol a les 18h a la sala gran del Casal Jaume Compte. Des del col·lectiu agraïm sinceramen la seva disposició de cedir-nos l’espai.

Amb l'assistència de una trentena de persones (militants, simpatitzants i joves interessats en la formació) es va començar amb l'exposició introductoria sobre el materialisme dialèctic (explicació que és la filosofia, definició del materialisme i contraposició amb l'idealisme, definició de la dialèctica i els seus principis bàsics i contraposició amb la metafísica…).

Després d'aquesta explicació es van proposar una sèrie de qüestions relacionades amb el tema que van ser resoltes en grups de treball pels assistents.

El col·lectiu de Sants estem molt satisfets de l'acolliment que va tenir l'acte i us convidem a que assistiu a les ponències que es realitzaran els propers dies!